Vloeren

Pvc Vloeren

Pvc-vloeren zijn pas een jaar of tien populair als vloerbedekking en deze populariteit neemt nog steeds toe. Vroeger was een pvc-vloer alleen verkrijgbaar als zeil. Misschien ken je ze nog, de keukenzeilen die in heel Nederland op de vloer lagen, vaak met een hout- of tegelmotiefje. Zeil is nog steeds te koop, maar de pvc-vloeren waar wij het over hebben, zijn hoogwaardige vloeren die zowel in woonhuizen als in winkelpanden en hotels worden toegepast. 

Waarom een pvc-vloer

De groeiende populariteit van pvc is verklaarbaar. Het materiaal heeft namelijk nogal wat voordelen. Zo zien pvc-vloeren er tegenwoordig een stuk natuurlijker uit en ze zijn duurzaam, sterk en eenvoudig te onderhouden. Verder laten ze goed warmte van vloerverwarming door en veroorzaken ze geen lawaai als je er overheen loopt. Tenslotte worden ze geproduceerd in steeds mooiere dessins.

Laminaat Vloeren

Onze laminaat vloeren kunnen prima gelegd worden op vloerverwarming of vloerkoeling. Hiervoor gelden wel speciale regels. Zo mag je de vloerverwarming niet in één klap voluit aan- of uitzetten. Dit moet geleidelijk gebeuren, zodat het hout eraan kan wennen. Ook is de ondergrond en de wijze van leggen belangrijk. Wij adviseren hier graag over.

Houten Vloeren

Hout geeft een vloer karakter. Geen enkele houten vloer is hetzelfde – elke houten plank heeft zelfs zijn eigen tekening. Ook houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Juist die eigenheid geeft hout zoveel charme. Met een houten vloer haalt u de natuur in huis – dat geeft aan elke ruimte een warme sfeer.Kenmerkend voor hout is dat de vloer met de jaren steeds mooier wordt. Zelfs na tientallen jaren straalt de warmte er nog vanaf. Dat geldt zeker voor een vloer die volop gebruikt wordt, die hier en daar wat gebutst is en waaraan je kunt zien dat er geleefd is. Een vloer ontwikkelt als het ware zijn eigen karakter.

OnderVloeren


Voordat u een vloer gaat leggen, moet u doorgaans eerst een geschikte ondervloer plaatsen. Ondanks dat deze extra laag niet zichtbaar is, moet u vooraf wel goed bedenken welke variant u gaat gebruiken. Daarom raadt Laminaat & Parket elke klant aan om zich eerst even te oriënteren wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard hoeft u dit niet in uw eentje te doen! Op deze pagina hebben we niet alleen ons complete aanbod ondervloeren verzameld. Daarnaast vindt u hier ook de nodige informatie zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

TRAPRENOVATIE

Wilt u uw trap snel en eenvoudig verfraaien of is het toe aan een complete facelift? U kunt ervoor kiezen uw trap zelf te schilderen. Schilderen geeft uw trap zijn frisse uitstraling terug, maar het is een tijdrovend klusje en u kunt de trap tot de verf droog is niet meer gebruiken.

U kunt ervoor kiezen om uw trap door ons te laten renoveren. Bij amsvloeren.nl hebben we vrijwel altijd een passende oplossing bij de hand! Voor de grondige renovatie van uw trap kunt u de bestaande treden vervangen door overzet treden. Dit geldt zowel voor het renoveren van een open als een gesloten trap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *