NOVILON

Wat is Novilon?

Novilon is een merknaam voor een type hoogwaardig vinyl vloerbedekking. Het staat bekend om zijn duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en brede assortiment aan stijlen en kleuren.

2.Wat zijn de voordelen van Novilon vloeren?

Novilon vloeren bieden verschillende voordelen zoals:

  • Duurzaamheid: Ze zijn slijtvast en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Onderhoudsgemak: Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  • Comfort: Ze zijn zacht en comfortabel onder de voeten.
  • Geluidsdemping: Ze verminderen geluidsoverlast.
  • Waterbestendigheid: Ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Hoe onderhoud ik mijn Novilon vloer?

Novilon vloeren zijn onderhoudsarm. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een milde schoonmaakoplossing is voldoende om de vloer schoon te houden. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen om beschadiging te voorkomen.

Wat is de levensduur van een Novilon vloer?

De levensduur van een Novilon vloer kan variëren afhankelijk van het gebruik en onderhoud, maar gemiddeld gaat een Novilon vloer 10 tot 20 jaar mee.

Zijn Novilon vloeren milieuvriendelijk?

Ja, Novilon vloeren zijn milieuvriendelijk. Ze worden geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid en zijn vaak recyclebaar. Daarnaast dragen ze bij aan een gezond binnenklimaat door hun lage uitstoot van vluchtige organische stoffen (VOS).

Kan Novilon over een bestaande vloer worden gelegd?

Ja, Novilon kan over een bestaande vloer worden gelegd, mits de ondervloer vlak, droog en schoon is. Het is belangrijk om eventuele oneffenheden in de bestaande vloer te egaliseren voor een perfect resultaat.

Zijn er verschillende stijlen en kleuren beschikbaar voor Novilon vloeren?

Ja, Novilon vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en patronen. Of je nu op zoek bent naar een houtlook, steenlook of een modern design, er is altijd een Novilon vloer die bij jouw interieur past.

Biedt u garantie op Novilon vloeren?

Ja, wij bieden garantie op Novilon vloeren. De garantieperiode kan variëren afhankelijk van het specifieke product en de omstandigheden van gebruik. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

AMS VLOEREN "KİNG OF THE FLOOR"

Transformeer Je Ruimte met Novilon Vloeren!

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van Novilon vloeren. Met een breed scala aan stijlen en kleuren, bieden deze vloeren de perfecte combinatie van comfort, onderhoudsgemak en esthetiek. Ideaal voor elke ruimte in jouw huis, van de woonkamer tot de badkamer. Ervaar de kwaliteit van Novilon en geef je interieur een frisse, moderne uitstraling. Kies voor een vloer die jarenlang meegaat en eenvoudig te onderhouden is.

Gratis advies op maat bij jou aan huis!

Ben jij op zoek naar een geschikte vloer voor jouw woning? Bij AMS Vloeren helpen we je graag. AMS Vloeren is een jonge onderneming met veel kennis en lange ervaring in de vloerenwereld.