OFFERTE AANVRAGEN

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij AMS Vloeren?

U kunt een offerte aanvragen via ons online formulier op amsvloeren.nl, door een e-mail te sturen naar info@amsvloeren.nl, of door ons telefonisch te bereiken op +31 (0)68 490 07 46

Is het aanvragen van een offerte bij AMS Vloeren gratis?

Ja, het aanvragen van een offerte bij AMS Vloeren is geheel gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Welke informatie moet ik verstrekken bij het aanvragen van een offerte?

Voor een nauwkeurige offerte vragen wij u om specifieke details te verstrekken, zoals het type vloer, de oppervlakte in vierkante meters, de locatie van de installatie en eventuele extra wensen zoals vloerverwarming of speciale patronen.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte van AMS Vloeren ontvang?

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen na uw aanvraag een offerte naar u te sturen. Bij complexere aanvragen kan het iets langer duren, maar wij houden u op de hoogte van de voortgang.

Hoe lang is een offerte van AMS Vloeren geldig?

Onze offertes zijn 30 dagen geldig vanaf de datum van uitgifte. Controleer de exacte geldigheidsduur die op de offerte staat vermeld.

Wat moet ik doen als ik akkoord ga met de offerte?

Als u akkoord gaat met de offerte, kunt u ons dit laten weten via e-mail of telefonisch. Wij nemen dan contact met u op om de verdere details en een planning voor de uitvoering te bespreken.

ONZE REVIEWS

"Wij hebben een PVC vloer laten plakken op de begane grond en eerste verdieping, en zijn erg tevreden. Het overleg, de communicatie vooraf en de nazorg waren ook heel netjes. En daarnaast geven ze aan dat we altijd mogen bellen mocht er iets met de vloer zijn, dus hele fijne service."

Dorien Straathof

"Geweldig goed geholpen! Eindresultaat is top.

Flexibel, meedenkend, kwaliteit, professioneel.

Gewoon super! Echt een aanrader."

Johan Konstadopulos

"Zorgvuldig en zeer vriendelijk geadviseerd in de keuze, stipt alle afspraken nagekomen en het eindresultaat is prachtig!! Zonder meer een bedrijf dat ik aanraad."

Calvin Bakker

Gratis advies op maat bij jou aan huis!

Ben jij op zoek naar een geschikte vloer voor jouw woning? Bij AMS Vloeren helpen we je graag. AMS Vloeren is een jonge onderneming met veel kennis en lange ervaring in de vloerenwereld.